Web Analytics Made Easy - Statcounter

اطمینان نکردن به بازار، تعیین قیمت‌ها توسط دلالان، برهم خوردن تناسب عرضه و تقاضا در داخل، نبود خرید تضمینی و نبود کارخانه فرآوری موجب شده که دل سیرکاران در روزهای برداشت این محصول مثل سیر و سرکه بجوشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، این روزها روزهای پرکار برای کشاورزان خراسان جنوبی است سیرکاران پس از ۹ ماه تلاش، باید حاصل دسترنج خود را دریافت کنند اما هنگامی که محصولشان را با هزاران زحمت برداشت می‌کنند، تازه متوجه می‌شوند که باید آن‌ را با قیمت بسیار پایین‌تر از هزینه صرف‌شده بفروشند که این موضوع نه تنها خستگی را از جانشان به در نمی‌کند بلکه در جیب سودجویان و دلالان جا خوش می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اطمینان نداشتن از وضعیت بازار، تعیین قیمت ها توسط دلالان، برهم خوردن تناسب عرضه و تقاضا در داخل ،نبود خرید تضمینی و نبود کارخانه فرآوری موجب شده است این محصول ارزشمند افت قیمت زیادی را در روزهای بر داشت تجربه کند کاهش قیمتی که کشاورزان این محصول را با مشکل مواجه کرده است‌.

قیمت ناچیز خرید

یکی از کشاورزان طبسی که زمین خود را به کشت سیر اختصاص داده است، به خبرنگار خاورستان گفت: زحمت‌های زیادی در طول سال زراعی متحمل می‌شویم و تنها امیدمان به فروش با قیمت مناسب است، اما با این نرخ کم تمام خستگی به تنمان می‌ماند و امثال من دیگر هیچ انگیزه‌ای برای کشت این محصول ندارند.

رحمانی با انتقاد از قیمت پایین خرید می‌افزاید: بسیاری از کشاورزان با قیمت های تعیین شده حتی نمی‌توانند مزد کارگران خود را بدهند، سود حاصل از فروش که بماند.

این کشاورز بیان کرد: با وجود افزایش نجومی قیمت ماشین‌آلات، ادوات، کود و سموم کشاورزی، قیمت این محصول هیچ افزایش قابل قبولی نداشته است و کشاورزان از دسترنج یک ساله خود سودی عایدشان نمی‌شود. این در حالی است که امیدوار بودیم با توجه به روند صعودی قیمت دیگر محصولات کشاورزی، سیر هم با افزایش نرخ خرید روبه‌رو باشد اما هر سال با وضعیت معیشتی بدتر نسبت به سال قبل زندگی خود را سپری می‌کنیم.

یکی دیگر از کشاورزان با اشاره به فواید و خاصیت های بسیار زیاد سیر در پایین آوردن فشار خون، کاهش چربی و…. گفت: با همه این شرایط اما توجه به وضعیت معیشتی کشاورزی که اقدام به کاشت این محصول پرخاصیت کرده است کم است.

نبود بازاریابی

یکی از دیگر سیرکاران طبسی نیز گفت: در طول مرحله کاشت و داشت کلی هزینه به منظور خرید بذر، کود و سم می‌شود اما در مرحله برداشت به دلیل نبود بازاریابی و خرید تضمینی، این محصول ارزشمند افت قیمت پیدا می‌کند. برای ما سیرکاران در این روزهایی که قرار است ثمره کارمان را برداشت کنیم، دلخوشی نمی‌ماند.

وی با اشاره به آغاز برداشت محصول سیر در منطقه، از ورود دلالان برای خرید و فروش این محصول انتقاد کرد و افزود: مسئولان می‌توانند برای حمایت از کشاورزان منطقه تصمیمات مناسبی اتخاذ کنند تا محصولی را که می‌توانند با قیمت مناسب از تولیدکننده خریداری کنند و به مصرف‌کننده بفروشند‌، از دست سودجویان بازار نجات دهند.

به گفته وی همان طور که گندم را به صورت تضمینی از کشاورز خریداری می شود بهتر است سایر محصولات نظیر سیر هم به این صورت از کشاورز خریداری شود.

زیان کشاورز

یکی از کشاورزان نهبندانی که امسال اقدام به کاشت سیر کرده در این خصوص نیز گفت: بیشتر کشاورزان شهرستان پیازچه‌های سیر را برای کاشت به قیمت بسیار بالایی خریداری کردند به امید اینکه در برداشت محصول خود به یک سود حداقلی برسند اما متأسفانه این امر محقق نشد.

وی با بیان اینکه بازار مطمئنی برای خرید محصول کشاورزان در استان و شهرستان وجود ندارد، عنوان می‌کند: بیشتر افرادی هم که حاضر به خرید این محصول در منطقه هستند رقمی را پیشنهاد می‌دهند که برای کشاورز ضرر سنگینی به همراه دارد.

یک کشاورز طبسی با اشاره اینکه به دلیل کاهش قیمت خرید دیگر رغبتی برای کاشت سیر ندارم، اف: قیمت ماشین‌آلات، ادوات، کود و سموم کشاورزی افزایش زیادی داشته و این در صورتی است که در مرحله برداشت به دلیل نبود بازاریابی برای صادرات و خرید تضمینی، این محصول افت قیمت پیدا می‌کند.

ورود دلالان

یکی از  کشاورزان دستگردان از ورود دلالان به عرصه خرید گلایه‌مند است و گفت :دلال سیر را به قیمت پایین از کشاورز خریداری و سپس آن را انبار می‌کند و در شرایط مناسب همین سیر را با قیمت بالا می‌فروشد.

این سیرکار افزود: مسئولان می‌توانند برای حمایت از کشاورزان منطقه تصمیمات مناسبی اتخاذ کنند تا هم دست دلالان قطع و هم تولیدکننده در این بین ضرر نبیند.

وی که حدود یک و نیم هکتار از مزرعه‌اش را به کشت سیر اختصاص داده، افزود: اینجا دلالان بر سر مزرعه سیر قیمت سیر را تعیین می کنند و همان سیر را با قیمت چند برابر به فروش می‌رسانند و در عمل سود این محصول به جیب دلالان می‌رود نه کشاورز.

رحمتی افزود:هنگام برداشت سیر با دستگاه در هر هکتار زمین حدود ۱۰ کارگر مشغول به کار می‌شوند و در صورت برداشت سنتی این تعداد افزایش می‌یابد که متأسفانه کشاورزان با این قیمت‌ها ضرر و زیان هنگفتی می‌بینند.

واحد فرآوری نداریم

این سیرکار نبود واحدهای فرآوری و صنایع تبدیلی سیر در شهرستان و استان را از مشکلات این محصول بیان کرد و افزود: با بی‌آبی و خشکسالی و زحمت فراوان سیر تولید کردیم که نبود حمایت مسئولان سبب شده محصولمان به فروش نرود و روی دستمان بماند!

یکی دیگر از کشاورزان بشرویه از اوضاع نامناسب خرید سیر در شهرستان گلایه کرد و افزود: مسئولان باید چاره‌ای برای فروش سیرتولیدی سیرکارارن بیاندیشند اگر شرایط به همین روال پیش رود دیگر رغبتی برای کاشت این محصول در بین کشاورزان نخواهد بود.
وی با بیان اینکه اگر امسال مسئولان در این مورد چاره‌اندیشی نکنند در سال‌های دیگر با این همه مشکلات دیگر سیر نمی‌کاریم، اضافه کرد: یا خرید تضمینی برای سیر بگذارند و یا اتحادیه سیر تشکیل دهند.

این کشاورز نبود خرید تضمینی، نبود کارخانه فرآوری، صنایع تبدیلی و تکمیلی را از مهم ترین مشکلات این حوزه بیان کرد و اظهار داشت: حمایت نشدن از چرخه تولید و نبود بازار مناسب، هدررفت آب و از دست دادن سرمایه، کشاورزان را با مشکلات زیادی مواجه کرده است.

طبس بالاترین سطح زیرکشت سیر

محمد رضا اکبری معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی با اشاره به این که بیشترین سطح زیر کشت را طبس با سطح ۵۰ هکتار سیر تر و ۴ هکتار سیر خشک دارد به خبرنگار خاورستان گفت: بشرویه با سطح ۱۰ هکتار سیر تر و ۳۰هکتار سیر خشک و بیرجند با سطح ۱۰ هکتار سیر تر و ۲۰ هکتار سیر خشک در جایگاه های بعدی سطح زیر کشت سیر در استان قرار دارند.
به گفته وی سطح زیر کشت مجموع سیر تر و خشک است و در برداشت بعضی ها به صورت تر برداشت می کنند و افرادی می گذارند خشک شود .

وی با اشاره به این که در مجموع ۲۰۰ هکتار سطح زیر کشت با تولید ۳ هزار و ۳۰۵ تن سیر در خراسان جنوبی داریم افزود: سیر تر ۱۰۰ هکتار با تولید ۲ هزار و ۶۶ تن و سیر خشک ۱۰۰ هکتار با تولید هزار و ۲۳۹ تن است.

به گفته وی متوسط برداشت سیر تر ۲۰ هزار و ۶۶۰ کیلوگرم و سیر خشک ۱۲ هزار و ۳۹۰ کیلوگرم است و سال گذشته حدود ۲۰۰ هکتار با تولید ۲ هزار و ۳۳۴ تن بوده است که پیش بینی می شود امسال ۲۰۰ هکتار با تولید ۳ هزار و ۳۰۵ تن خواهد بود.

سیرکاران صبر کنند

سید حسن رضوی مدیر تعاون روستایی خراسان جنوبی در پاسخ به گلایه سیرکاران در رابطه با بازار این محصول به خبرنگار خاورستان گفت: با توجه به حجم تولیدات استان تا کنون مشکلی برای فروش محصولات گزارش نشده است  و تولیدات استان بیشتر در همین منطقه مصرف می شود و حتی برای مصرف از خیلی از استان های دیگر وارد استان شده است.

وی تصریح کرد: شاید در این فصل با توجه به ا‌ین که زمان برداشت این محصول است فراوان تر باشد و در بخش فروش مشکل داشته باشند که طبیعی است اما اگر اندکی صبر کنند چون سیر هم با توجه به ویژگی که ماندگاری بالا زود خراب نمی شود می توانند با دو ماه نگهداری با قیمت بهتری بفروشند .

تعادل بخشی

مدیر سازمان تعاون روستایی خراسان جنوبی با اشاره به نقش سازمان تعاون در راستای حمایت از کشاورزان، گفت: نقش ما نقش تعادل‌بخشی به بازار است و جایی که احساس کنیم کشاورز ضرر می‌کند خرید توافقی یا تضمینی را آغاز می‌کنیم.

رضوی با بیان اینکه بر اساس سیاست‌های ابلاغی در راستای ایجاد تعادل در قیمت و بازار امن برای فروش محصولات ورود پیدا می‌کنیم، افزود: خرید تضمینی را براساس سیاست‌های ابلاغی وزارت جهاد اعلام و متولی خرید به شکل تضمینی می‌شویم.

به گفته وی برای خرید تضمینی یک سری اقلام خاص مثل گندم دولت اقدام می کند حتی در موارد خاص مثل زعفران و زرشک خرید تضمینی نیست خرید توافقی است که سازمان تعاون روستایی ورود پیدا می کند که برای جلوگیری از تضییع حق کشاورزان اقدام به خرید بخشی از محصولات به صورت توافقی می کند .

وی تاکید کرد: در سیر هم می توانیم خرید توافقی داشته باشیم ‌و اگر واقعا برای کشاورزان معضلی شده حاضریم به تعاونی ها بگوییم که خرید کنند و چند ماه دیگر وارد بازار کنند فقط کشاورزان به تعاون روستایی شهرستان اعلام کنند.

کارخانه فرآوری توجیه ندارد

مدیر سازمان تعاون روستایی خراسان‌جنوبی با اشاره به نبود صنایع فرآوری و تکمیلی سیر در استان، بیان داشت: کارخانه پیشرفته بسته به نوع میزان و حجم تولید یک محصول است. محصولی که حجم بالای تولید را به خود احتصاص دهد به طور قطع نیاز مبرمی در بحث صنایع وابسته و تکمیلی احساس می‌شود.

رضوی با اعلام اینکه راه‌اندازی کارخانه پیشرفته فرآوری سیر در استان توجیه اقتصادی ندارد، توضیح داد: حجم سیر تولید شده در استان زیاد نیست و فقط به‌میزان مصرفی بازار است لذا در مورد سیر با توجه به حجم تولید فکر احداث کارخانه پیشرفته فرآوری به صرفه نیست.

مدیر سازمان تعاون روستایی خراسان‌جنوبی اضافه کرد: با این وجود تشکل‌های سازمان تعاون این آمادگی را دارند در صورتی که منابع مالی در اختیارشان قرار گیرد در زمینه صنایع بسته‌بندی و تکمیلی و فرآوری محصولات مهم کشاورزی اقدامی را در جهت حمایت از کشاورزان انجام دهند.

به گفته رضوی در رابطه با فرآوری کشاورزانی که تولیدات انبوه دارند به تعاون روستایی ها در شهرستان ها منتقل کنند و با توجه به شعار سال تولید، اشتغال و دانش بنیان می توان با شرکت های دانش بنیان هم‌ ارتباط برقرار کرد و این نیازها را منتقل کرد که اگر آن ها ایده ای دارند دنبال این قضیه ها بروند و ایده را کشف کنند بتوانیم با هم به تجاری سازی برسیم.

و اما در شرایط فعلی نیاز است که مسئولان توجه بیشتری به تولیدات محصولات کشاورزی داشته باشند و اگر الگویی منطبق با شرایط داخلی و منطقه‌ای وجهانی در بخش کشاورزی تدوین نشود، هرساله شاهد تکرار این اتفاقات خواهیم بود و آرام آرام انگیزه و توان کشت و رقابت کشاورزان خرد پایین آمده و نتیجه آن تخلیه روستاها و افزایش حاشیه‌نشینی و تمام معضلاتی خواهد شد که در کلانشهرها شاهد هستیم.

بنابراین باید برنامه‌ای باشد تا در چرخه تولید، کشاورز بیشترین سود را ببرد نه آنکه کمترین سود و چه بسا ضرر کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تعاون روستایی خراسان جنوبی سازمان تعاون روستایی حمایت از کشاورزان کارخانه فرآوری هکتار با تولید خرید تضمینی سطح زیر کشت نبود بازار نه فرآوری هکتار سیر سیر تر قیمت ها کشت سیر سیر خشک سیر هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۸۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای خرید؛ قیمت هر شاخه میلگرد ساده را چگونه محاسبه کنیم؟

یکی از مهم‌ترین مواردی که در تعیین هزینه‌های تمام‌شده یک پروژه عمرانی اهمیت دارد، قیمت هر شاخه میلگرد به خصوص میلگرد ساده است. محاسبه نرخ مصالح مورد نیاز برای ساخت یک ساختمان به افراد کمک می‌کند تا بتوانند جلوی هزینه‌های اضافی را بگیرند تا حداقل در زمان مناسب، بهترین خرید را داشته باشند.

میلگرد از مهم‌ترین مقاطع فولادی است که در بسیاری از صنایع، به‌ویژه صنعت ساختمان‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. ازآنجایی‌که از این محصول معمولا به‌میزان زیادی در پروژه‌های عمرانی استفاده می‌شود، محاسبه وزن و به‌دنبال آن محاسبه قیمت آن از اهمیت بالایی برخوردار است.

قیمت میلگرد ساده و عوامل موثر بر آن

برای اینکه بتوانیم قیمت هر شاخه میلگرد ساده را بررسی کنیم، بهتر است ابتدا با عوامل موثر بر قیمت این محصول بیشتر آشنا شویم. از آنجایی‌که این مقطع فولادی یکی از مهم‌ترین و پرمصرف‌ترین محصولات فولادی در سراسر جهان است و پروژه ‌های ساختمانی کوچک تا پروژه‌ های عمرانی بزرگ به آن وابسته هستند، تغییر قیمت آن تاثیرات بسیاری در صنایع مختلف دارد. از این رو داشتن اطلاعات کافی در این زمینه می تواند، منجر به خریدی به صرفه برای انواع پروژه های کوچک و بزرگ ساختمانی و صنعتی شود.

تاثیر مواد اولیه بر قیمت میلگرد

مواد اولیه‌ای که برای تولید میلگرد استفاده می‌شود شامل سنگ آهن تا محصولات نیمه نهایی تولید شده مانند بیلت و شمش هستند. در این بین هزینه دستمزد کارگران و مهندسان و همچنین قیمت قراضه را نیز باید در نظر گرفت. هرگونه نوسان در این هزینه‌ها باعث تغییر قیمت میلگرد ساده خواهد شد.

تاثیر نرخ دلار و ارز بر قیمت میلگرد ساده

نرخ دلار و ارز از جمله مهم‌ترین مواردی است که بر قیمت تمامی کالاها تاثیر می‌گذارد. ازآنجایی ‌که بخشی از مواد اولیه‌ای که برای تولید میلگرد مورد استفاده قرار می‌گیرد، از قسمت واردات تامین می‌شود، نرخ ارز و دلار می‌تواند تاثیر بسیاری روی قیمت این محصول داشته باشد.

از طرفی به‌دلیل اینکه کارخانه‌های تولیدکننده این محصول در ایران جزء اصلی‌ترین صادرکنندگان میلگرد در جهان هستند، تغییرات نرخ ارز تاثیر زیادی روی قیمت این محصول دارد.

میزان عرضه و تقاضای میلگرد

قیمت هر شاخه میلگرد ساده را تا میزان بسیار زیادی حجم عرضه و تقاضای آن تعیین می‌کند. گاهی اوقات به‌دلیل شرایط مختلف سیاسی و اقتصادی میزان عرضه و تقاضای این محصول تغییر خواهدکرد. به‌عنوان مثال در فصول گرم سال به‌دلیل افزایش ساخت‌وسازها تقاضا برای این محصول افزایش پیدا می‌کند و همین امر نیز باعث افزایش قیمت آن می‌شود.

از طرفی افزایش صادرات و همچنین کاهش میزان تولید کارخانه‌های تولیدکننده باعث می‌شود تا عرضه کاهش پیدا کرده و قیمت میلگرد نیز افزایش یابد. در فصول سرد سال میزان ساخت‌وساز کاهش پیدا می‌کند و همین امر باعث کاهش قیمت این محصول خواهد شد.

هزینه‌های حمل‌ونقل

هزینه‌های حمل‌ونقل از دیگر عوامل تاثیرگذار روی قیمت میلگرد ساده است. این هزینه‌ها خود رابطه مستقیمی با قیمت انرژی و نفت دارد؛ زیرا وسایل مختلف حمل‌ونقل مانند کشتی‌رانی و کامیون نیاز به سوخت دارند.

نحوه محاسبه قیمت هر شاخه میلگرد ساده

خرید میلگرد ساده به صورت شاخه معمولا براساس وزن آن انجام می‌شود. برای اینکه بتوانیم قیمت هر شاخه میلگرد ساده را محاسبه کنیم، باید اطلاعات دقیقی درباره وزن یک شاخه میلگرد داشته باشیم. وزن یک شاخه میلگرد را نیز براساس یک وزن یک متر از میلگرد می‌توانیم محاسبه کنیم.

راه‌های به‌دست‌آوردن وزن یک متر از میلگرد استفاده از جدول اشتال، جدول وزنی کارخانه، جدول لیستوفر و همچنین فرمول‌های ارائه‌شده برای محاسبه وزن است. طبق یکی از این 4 روش می‌توان وزن یک متر از میلگرد را به‌دست آورد و سپس این عدد را در طول این محصول ضرب کرد.

برای محاسبه قیمت هر شاخه میلگرد لازم است پس از محاسبه وزن، قیمت هرکیلو میلگرد را به‌دست آورده و آن را در وزن شاخه ضرب کنیم.

فرمول محاسبه قیمت یک شاخه میلگرد ساده

همانطور که اشاره شد، یکی از راه‌های محاسبه وزن میلگرد ساده، استفاده از فرمول است. پس از محاسبه وزن این محصول و ضرب آن در قیمت هر کیلو میلگرد ساده می‌توان به قیمت یک شاخه این محصول رسید.

طبق فرمول محاسبه وزن، برای به‌دست‌آوردن وزن یک شاخه میلگرد لازم است قطر میلگرد را به‌ توان 2 رسانده و سپس ضرب‌ در طول آن کرده و عدد به‌دست‌آمده را تقسیم بر 164 کنید. برای به‌دست‌آوردن وزن این محصول با استفاده از مشخصات فنی آن می‌توانید از جدول اشتال کمک بگیرید. برای محاسبه قیمت روز میلگرد نیز می‌توانید وزن به‌دست‌آمده را در قیمت روز آن ضرب کنید.

نحوه خرید میلگرد ساده به صورت شاخه ای

یکی از مهم‌ترین مواردی که روی قیمت هر شاخه میلگرد ساده تاثیر می‌گذارد، نحوه خرید این محصول است. در حالت کلی می‌توان میلگرد ساده را به 3 روش در ایران خریداری کرد. خرید از کارخانه تولیدکننده، خرید از بنگاه‌ها و خرید از شرکت‌های بازرگانی این 3 روش هستند. در ادامه به‌بررسی هریک از این روش‌ها می‌پردازیم.

خرید از کارخانه تولیدکننده: نه‌تنها در مورد خرید میلگرد بلکه در رابطه با خرید تمامی کالاها، خرید مستقیم و بدون واسطه از تولیدکننده اصلی همیشه مقرون‌به‌صرفه‌تر است.

خرید از کارخانه تولیدکننده برای آن دسته از مشتریانی که حجم خریدشان بیشتر از یک تریلی باشد، توصیه می‌شود. البته خرید از کارخانه مشکلاتی مانند محدودیت حداقل خرید، عدم عرضه روزانه محصول و همچنین مسافت طولانی را نیز دارد.

خرید از بنگاه‌ها: خرید از بنگاه‌ها برای آن دسته از افرادی مناسب است که حجم خرید بالایی ندارند. بنگاه‌ها محدودیت در حداقل خرید را نداشته و می‌توانید متناسب با نیاز خود، حتی به‌اندازه یک شاخه میلگرد را نیز از این مراکز خریداری کنید.

دسترسی آسان و امکان ارسال بار با هزینه کمتر از دیگر مزایای خرید از بنگاه‌ها است. اما معایبی مانند قیمت بالاتر، محدودیت در حجم بالای خرید و همچنین محدودیت در انبارداری را نیز باید در نظر گرفت.

خرید از شرکت‌های بازرگانی: خرید از شرکت‌های بازرگانی را می‌توان روش مناسب‌تری نسبت به 2 روش قبلی دانست. شرکت‌های بازرگانی اغلب شرایط ویژه‌ای را برای فروش محصولات خود در نظر می‌گیرند که خریداران می‌توانند با استفاده از این مزایا خرید بهتر و مقرون‌به‌صرفه‌تری داشته باشند.

به‌عنوان مثال این شرکت‌ها خدماتی مانند مشاوره خرید، ضمانت برای برگشت کالا در صورت مغایرت با فاکتور، ارسال سریع، امکان مقایسه قیمت محصولات تولیدکنندگان مختلف و همچنین صادرکردن فاکتور رسمی برای شرکت‌های مختلف را نیز ارائه می‌دهند.

جمع‌بندی

میلگرد یکی از پرمصرف‌ترین و مهم‌ترین مقاطع فولادی در صنایع مختلف، به‌ویژه صنعت ساختمان‌سازی است. به‌ همین دلیل، محاسبه قیمت آن اهمیت بسیاری دارد. قیمت هر شاخه میلگرد ساده به‌عوامل گوناگونی مانند نرخ دلار، میزان عرضه و تقاضا، هزینه حمل‌ونقل و همچنین قیمت مواد اولیه بستگی دارد. برای محاسبه قیمت هر شاخه میلگرد ساده، ابتدا باید وزن یک شاخه میلگرد را به دست آورد که از طرق فرمول و یا جدول اشتال یا وزنی این امکان وجود دارد. با این حال، با به دست آورن قیمت یک شاخه از این محصول، باید به یاد داشت، نوسانات رخ داده در بازار، نرخ فولاد، می تواند بر قیمت روانه میلگرد به خصوص میلگرد ساده تاثیر مستقیم داشته باشد.

 

دیگر خبرها

  • موضوع اصلاح قیمت خرید گندم به درخواست کشاورزان پیگیری شد
  • برای خرید؛ قیمت هر شاخه میلگرد ساده را چگونه محاسبه کنیم؟
  • اعلام قیمت خرید تضمینی کلزا در گلستان
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد
  • صدها هزار تن گندم خوزستان به سیلوها منتقل شد
  • پرداخت ۳۵ درصد وجوه سیب زمینی خریداری شده از کشاورزان اردبیلی
  • پرداخت یک هزار میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • شالیکاران امسال با قیمت مناسب برنج را به فروش خواهند رساند