Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، حجت‌الاسلام کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های نماز جمعه امروز پایتخت که در دانشگاه تهران اقامه شد، با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اظهار داشت: روزه از اسرارآمیزترین تحفه‌های الهی برای بندگان است، اما یکی از حکمت‌های نهفته در آن، «تقوی» است.

وی ادامه داد: روزه، جلوی تیرهای شیطان را می‌گیرد و باید حواسمان باشد که میهمان خدا هستیم و در این میهمانی، مراقبه شرط اول است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فکرمان را درست کنیم، گرایش‌ها و تمایلات و اخلاق خود را مورد پسند میزبان که خداوند است، قرار دهیم.

امام جمعه موقت تهران در ادامه مباحث تفسیر سوره توحید، به مسئله «صراط مستقیم»‌ اشاره کرد و افزود: خداوند بی‌نهایت است و قرب به او حد ندارد. آنچه در «اهدنا الصراط المستقیم» از خدا می‌خواهیم، گذر از نفسانیت و رسیدن به مقام قرب الهی و دیدن حقیقت امور است.

صدیقی گفت: به عنوان مثال، غیبت و بردن آبروی افراد نکوهش شده است، اما امروز آبروی مومن را در شبکه‌های مجازی می‌برند و از شخصیت افراد می‌کاهند و نمی‌دانند که این گناه چه باطنی دارد.

مسئولان به شعار سال توجه کافی کنند

امام جمعه موقت تهران در ادامه و در خطبه‌های دوم نماز، به حادثه تروریستی اخیر در حرم رضوی و شهادت دو روحانی جهادگر اشاره کرد و یاد این شهیدان را گرامی داشت.

صدیقی همچنین به دیدار اخیر رهبر انقلاب با قاریان قرآن کریم و فعالان قرآنی اشاره کرد و گفت: از جمله نکاتی که رهبر انقلاب در این دیدار مطرح کردند، گستره فیض الهی در ماه رمضان است که باید از این سفره گسترده بهره کافی برد.

وی در ادامه به نامگذاری سال جدید از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان «تولید دانش‌ بنیان و اشتغال‌آفرین» اشاره کرد و گفت: مسئله تولید چند سال است که مورد تاکید رهبری است، اما امسال باب جدیدی را با عنوان تولید دانش‌ بنیان آغاز کردند که توصیه‌ای حکیمانه است و مسئولان باید توجه کافی به آن داشته باشند.

خطیب نماز جمعه تهران تصریح کرد: تولید دانش‌ بنیان، هم هزینه‌ها را کاهش می‌دهد و هم بهره‌وری را افزایش می‌دهد و ما را به جایی می‌رساند که محصولاتمان قابل عرضه به جهان باشد و مردم را هم متقاعد می‌کند که از محصولات داخلی استفاده کنند.

صدیقی خاطرنشان کرد: بر اساس آمارها، ما پنجمین کشوری هستیم که آب‌های زیرزمینی را برای کشاورزی استخراج می‌کنیم، ولی حاصلی را که باید بدست بیاوریم، به دست نمی‌آوریم و نتیجه مدیریت غلط این می‌شود که گاهی مجبور می‌شویم سیب زمینی از خارج کشور وارد کنیم و گاهی بدلیل انبوه تولیدات، آنها را اسراف می‌کنیم و به مصرف حیوانی می‌رسانیم.

وی تاکید کرد: بنا به توصیه رهبر انقلاب، این شرکت‌های دانش‌بنیان را باید دو برابر افزایش دهیم. اخیرا هم در دیدار رئیس جمهور، وی گفت که این میزان از دانش‌بنیان‌ها را کافی نمی‌دانیم.

امام جمعه تهران افزود: قوانین حمایتی نیز باید در مجلس وضع شود و رئیس مجلس هم اعلام کرد که بودجه مقرر شده برای این شرکت‌ها، اگر به درستی استفاده شود، آثار خوبی خواهد داشت؛ همچنین نیازها و خلأهایی که کشاورزان با آنها مواجه هستند، باید احصاء شود و از طریق متخصصان برطرف شود.

حملات به نیروهای آمریکایی در منطقه، نتیجه حضور نامشروع آنهاست

خطیب نماز جمعه تهران در ادامه،‌با اشاره به شرایط منطقه اظهار داشت: آمریکایی‌ها گفته‌اند بعد از ترور شهید سلیمانی، نیروهای آمریکایی در منطقه چند برابر قبل مورد حمله قرار گرفته‌اند و این را بعنوان یکی از موانع برجام قلمداد کرده اند. قبل از این قضایا هم متجاوزین انگلیسی در آب‌های جنوب توسط فرزندان ملت دستگیر شدند و پهپاد گرانقیمت آمریکایی نیز شکار شد.

صدیقی افزود: بنابراین، هیچکدام از این حملات به آمریکایی‌ها، نتیجه مسائل برجام نیست؛ بلکه معلول حضور نامشروع آمریکایی‌ها در منطقه است و تا این حضور نامشروع ادامه داشته باشد، این حملات نیز ادامه خواهد داشت.

در برجام مراقب باشیم که مثل ابتدای کار، کلاه سرمان نرود

وی به مذاکرات هسته‌ ای نیز اشاره کرد و گفت: توصیه‌های رهبری درباره مذاکرات، عدم اعتماد به طرف مقابل،‌ گرفتن تضمین‌های کافی و راستی‌ آزمایی عملی است؛ این خواست عموم مردم نیز هست.

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: انرژی هسته‌ای از ضرورت‌های زندگی امروز بشر است و در ابعاد مختلف به آن نیاز داریم؛‌ لذا در برجام مراقب باشیم که مثل ابتدای کار، کلاه سرمان نرود، چراکه امروز در موضع قدرت هستیم و برنامه‌های دولت هم متکی بر برجام نیست و به داخل تکیه کرده‌اند.

صدیقی گفت: در عین حال، سعی و تلاش خود را بکنند که رفع تحریم در ابعاد مختلف آن انجام شود و در کنار آن، مسئله خنثی‌سازی تحریم‌ها دنبال شود. بجای کوتاه آمدن در برابر دشمن، باید مشکلات معیشتی مردم مثل گرانی و بیکاری و مشکلات تولید را با درایت و اعتماد به رهنمودهای رهبر حکیم انقلاب و اتکا به ظرفیت‌های داخلی و نیروی جوانان برطرف کرد.

خطیب نماز جمعه تهران در پایان، به آتش‌ بس موقت در یمن اشاره کرد و اظهار داشت: این هم از معجزات اسلام است که ملتی با فقر و دستان خالی مقاومت کنند و عربستان سعودی مجبور به آتش‌بس شود. حملات موثر انصارالله یمن به عمق منابع نظامی و اقتصادی عربستان سعودی، آنها را مجبور به پذیرش آتش‌بس کرد و امیدواریم، ادامه این روند به پایان یافتن جنگ و تجاوز آمریکا با ابزار عربستان سعودی، منتهی شود.

منبع: فارس

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: برجام راستی آزمایی دانش بنیان یمن امام جمعه موقت تهران جمعه تهران نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۸۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سعید لیلاز: افشای فایل صوتی ظریف، عمدی بود

 به گزارش تابناک، محمد ایمانی در کانال تلگرامی عقل و انصاف نوشت: اردیبهشت ۱۴۰۰، درز فایل صوتی گفت‌وگوی محرمانه ظریف با «مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری»، اعتراض‌ بسیاری را موجب شد. او در این مصاحبه، عملکرد شهید سلیمانی را زیر سؤال برده و عملکرد نیروهای نظامی را موجب ناکامی ‌برجام معرفی کرده بود.

سه سال بعد، سعید لیلاز که فرد مصاحبه‌کننده بود، می‌گوید افشای آن فایل (که قرار بود محرمانه و برای ثبت در آرشیو و اسناد ملی باشد) عمدی بوده است!

لیلاز در گفت‌وگو با شرق، درباره این که چرا حامی مذاکره بود اما منتقد برجام شد، می‌گوید: من آن زمان موافق مذاکرات برابر بودم. اتفاقا اگر ما برجام یک را امضا نمی‌کردیم و به شکست نمی‌رسید، من مخالف جدی برجام ۲ و ۳ نبودم؛ ولی وقتی برجام این سرنوشت را پیدا کرده است، دیگر برجام‌های بعدی فایده‌ای ندارد. مخالفت من نتیجه یک سیر تحلیلی از تطور تاریخی مذاکرات و نتیجه آن است. وقتی ما نتیجه برجام را در شرایط کنونی می‌بینیم، واقعا دیگر نباید نگاه مثبتی به مذاکرات نابرابر- تاکید دارم مذاکرات نابرابر- داشت.

او درباره افشای فایل گفت‌وگوی محرمانه‌اش با ظریف اظهار کرد: من از گفتن جزئیات خودداری می‌کنم. سربسته می‌گویم که ماجرای انتشار آن فایل، بدون آنکه بگویم چه کسی چه کاری کرد، یکی از اهداف و دلایل افشاگری آن، با هدف ارسال پالس بود که اگر دولت بایدن می‌خواهد برای احیای برجام کاری بکند، در همین ماه‌های منتهی به پایان دولت روحانی باشد که احیای برجام بتواند به جریان همسوی دولت روحانی برای تداوم قدرت کمک کند و دولت بایدن متاسفانه حتی همین کمک را هم نکرد.

لیلاز می‌افزاید: «آمریکایی‌ها در دولت بایدن، نه در چند ماه پایانی دولت روحانی کاری برای احیای برجام کردند که مثلا به سود اصلاح‌طلبان و میانه‌روها تمام شود و نه حتی در دولت رئیسی توانستند برجام را احیا کنند که به سود اصولگراها باشد.

او می‌گوید: اکنون ایران زمین بازی را عوض کرده. غنی‌سازی را تا ۶۰ درصد برده، فلز اورانیوم تولید کرده و سانتریفیوژهای نسل جدید را هم به کار برده است. پس دیگر روند بازی عوض شده است. چرا؟ چون ایران فهمیده اگر کماکان به انفعال و مماشات ادامه دهد، حد یقفی برای زیاده‌خواهی آمریکا وجود ندارد و مرتبا جلوتر می‌آید».

یادآور می‌شود ظریف در  مصاحبه مورد بحث، عملکرد شهید سلیمانی را زیر سؤال برده و به دروغ، این عملکرد و عملکرد نیروهای نظامی را موجب ناکامی ‌برجام معرفی می‌کند.

ظریف به شکلی مغرضانه و تحریف‌آمیز گفته بود: «من دیپلماسی را بیشتر برای میدان هزینه کردم، تا میدان برای دیپلماسی هزینه شده باشد. هیچ زمانی نتوانستم به فرمانده میدان [نظامی] بگویم کاری را بکن، چون در دیپلماسی نیاز دارم. تقریبا هربار که من برای مذاکره رفتم، این سلیمانی بود که می‌گفت می‌خواهم تو این خاصیت یا نکته را بگیری. وقتی میدان [نظامی] تصمیم‌گیر باشد، این می‌شود. وقتی که میدان بخواهد بر استراتژی کشور حاکم شود، ‌این می‌شود که می‌توانند با ما بازی کنند.»

ظریف همچنین گفته بود: «بین ۲۳ تیر ۹۴ که برجام نهائی شد تا ۲۶ دی ۹۴ که برجام به مرحله اجرا درآمد، پشت ‌سر هم اتفاقاتی افتاد که به توافق ضربه زد؛ سفر سلیمانی به روسیه، گرفتن دو قایق جنگی آمریکایی (۲۲ دی ۹۴)، نوشتن مرگ بر اسرائیل روی موشک و... سفر آقای سلیمانی به روسیه، به اراده مسکو شکل گرفت، نه به اراده ما. ادعا می‌کنیم که آقای سلیمانی، پوتین را به جنگ کشید. اما پوتین تصمیمش را گرفته بود.».

این روایت غلط -که آمریکا را برای گردن‌کشی و گروکشی بیشتر در مذاکرات احیای برجام تشویق کرد- در حالی بود که خبرگزاری آسوشیتدپرس درباره سفر شهید سلیمانی به مسکو نوشته بود:

«دیدار مهم ژنرال سلیمانی با پوتین، نقشی مؤثر در نقش‌آفرینی روسیه در جنگ سوریه داشت. یکی از قدرتمندترین مقامات نظامی ایران، نشستی سه‌ ساعته را با پوتین داشت تا او را متقاعد کند. سلیمانی و پوتین، نقشه‌ها و عکس‌ها را بررسی کردند و به تبادل اطلاعات پرداختند. بررسی‌ها نشان داد گروه‌های ‌تروریستی، در صورتی که مسکو وارد عمل نشود، فعالیت‌شان را به نزدیکی روسیه در قفقاز گسترش خواهند داد. در این نشست درباره برنامه تشکیل یک مرکز مشترک تبادل اطلاعات میان عراق، سوریه، ایران و روسیه توافق شد. این نقش‌آفرینی، حاکی از نفوذ شدید ایران در منطقه است».

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • سعید لیلاز: افشای فایل صوتی ظریف، عمدی بود
  • فیلم| آمریکا از برجام خارج شده است و به تعهدات خود عمل نکرده است
  • مورایس: بیرانوند و کنعانی زادگان که ستاره نیستند، فقط ما ستاره داریم!
  • جامعه‌ای برهنه نبوده‌ایم بلکه متنوع به لحاظ حجاب بوده‌ایم | طرفداران جمهوری اسلامی کلاه بر سرش گذاشتند | تمام جهان را در مقابل‌مان قرار داده‌ایم
  • فوت ۳۹ نفر در حوادث جوی از ابتدای سال تا ۱۵ اردیبهشت
  • تهران از ابتدای امسال چند روز هوای پاک داشته است؟
  • دستگیری کلاه‌بردار اینترنتی خریدار احشام در کرمانشاه
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • مراقب وزش باد خیلی شدید در تهران باشید + جزئیات