Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پاسخ به مشکل خط تولید واکسن کوو ایران برکت گفت: چرا اصرار هست که بگوییم در خط تولید واکسن مشکل وجود دارد یا با کمبود مواد اولیه مواجه شدیم؟ ما قرار بود با دریافت مجوز تولید واکسن در فروردین یا اردیبهشت ماه، از خرداد ماه تولید آغاز کنیم، اما زمانی که مجوز را ندادند نمی‌توانیم واکسن را تولید و ذخیره کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با این حال از زمان صدور مجوز تا کنون بیش از ۳ میلیون دوز واکسن تولید کردیم و در دو روز آینده ۲۰۰ هزار دوز دیگر تحویل وزارت بهداشت می‌دهیم. آخر هفته نیز تقریبا ۷۰۰ هزار دوز دیگر تحویل می‌دهیم.

او گفت: یک مطلبی در ذهن مردم شکل گرفته که ما چگونه می‌توانیم ۵۰ میلیون دوز واکسن تا آخر شهریور تحویل دهیم. ما قرار است ۳ خط تولید برای واکسن کوو برکت ایجاد کنیم. خط یک با ظرفیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار دوز راه اندازی شده و واکسن‌های تولیدی آن تحویل وزارت بهداشت داده می‌شود. خط ۲ هم با تلاش متخصصان راه اندازی شده و در مرحله تست است. خط تولید دوم در هفته اول مرداد شروع به کار می‌کند و ظرفیت تولید ۲ میلیون دز در هفته را دارد.

مخبر افزود: خط تولید سوم نیز در پایان مرداد راه اندازی می‌شود و می‌تواند به صورت هفتگی ۶ میلیون دز تولید می‌کند که اگر این واکسن‌های تولیدی ۳ خط تولید را با هم جمع کنیم، تا آخر شهریور بیش از ۵۰‌ میلیون دوز واکسن تولید می‌شود.

او درباره حواشی و کمبود مواد اولیه گفت: ما تا الان هیچ گونه مشکلی در خط تولید واکسن کوو برکت نداشته ایم و هر گونه اختلال در خط تولید واکسن ایرانی را تکذیب می‌کنیم. تمامی اخبار در کمبود مواد اولیه نیز کذب است و تمامی کارها روی برنامه‌ریزی دقیق مانند ساعت در حال انجام است.

مخبر درباره مقاله علمی و فرآیند تولید واکسن برکت گفت: یک تیم ۲۰ نفره از دانشمندان کشور در حال مستند کردن و تهیه مقاله‌های تولید واکسن هستند. مقاله اول درباره تست حیوانی واکسن کوو ایران برکت منتشر شده است. مقاله‌ تست کارآزمایی بالینی فاز یک و دو هم به زودی منتشر می‌شود. در نهایت نیز مقاله مربوط به کارآزمایی‌های بالینی فاز یک دو و سه ظرف سه ماه آینده آماده و در مجلات علمی بین المللی چاپ شود.

کد خبر 614929 برچسب‌ها كرونا در ايران واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران واکسن کرونا خط تولید واکسن کمبود مواد واکسن کوو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۶۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مارتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»

روانشناس و فعال حوزه اختلال طیف اوتیسم با اشاره به برگزاری مارتن اوتیسم در شهر اصفهان گفت: در سراسر جهان در خصوص موضوع آگاهی‌بخشی و پذیرش بیماری اوتیسم فعالیت می‌شود.

امیرسالار شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری ماراتن اوتیسم در شهر اصفهان اظهار کرد: اختلال اوتیسم با توجه به اینکه علتی مشخص و درمان قطعی ندارد، در سراسر جهان در خصوص موضوع آگاهی‌بخشی و پذیرش بیماری اوتیسم فعالیت می‌شود و ایران نیز از این قائده مستثنی نیست و فعالیت‌های خوبی در این خصوص انجام شده است.

وی با اشاره به جزئیات برگزاری ماراتن اوتیسم در شهر اصفهان برای نخستین بار افزود: تعداد دونده و ورزشکار با ماهیت فرهنگ و ورزش، با بر تن داشتن پیراهن‌هایی که بر آنها طرح‌های کودکان اوتیسم نقش بسته بود و با شعار «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است» کنار یکدیگر دویدند.

روانشناس و فعال حوزه اختلال طیف اوتیسم با بیان اینکه افزایش آگاهی عمومی جامعه هدف اجرایی شدن این طرح بوده است، تصریح کرد: برنامه‌ریزی این فعالیت از حدود سه ماه پیش انجام و زیرساخت‌های مورد نیاز آن فراهم شده است، همچنین ارتباط و هماهنگی با یک تیم ورزشی و تعداد زیادی ورزشکار انجام شد و با پیراهن‌های طراحی شده، این ورزشکاران در شهرهای دیگر و حتی شهرهای خارج از کشور نیز سفیران اوتیسم خواهند بود.

شریفی با اشاره به هماهنگی با هیئت ورزش‌های همگانی استان ادامه داد: با مساعدت باغ غدیر شهر اصفهان، این رویداد صبح روز جمعه، چهاردهم اردیبهشت، برگزار شد و تعدادی از جوانان اوتیسم و سندروم داون و خانواده‌های آنها نیز در این جمع حضور داشتند.

وی با بیان اینکه برخی افراد از اوتیسم آگاهی نداشتند و با برگزاری این رویداد، به منظور کسب اطلاعات در خصوص این بیماری سوال کردند، گفت: امید است رویدادهای این چنینی ادامه‌دار باشد.

‌ کد خبر 751116

دیگر خبرها

  • مخبر: مشکل واردات اتوبوس برون‌شهری در اسرع وقت حل شود
  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • ویتامین B روی عصبانیت چه اثری دارد؟
  • برگزاری مارتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند