Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@07:59:23 GMT

کنگره بین‌المللی طب تولید مثل در یزد آغاز به کار کرد

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۹۷۷۸۴

کنگره بین‌المللی طب تولید مثل در یزد آغاز به کار کرد

به گزارش ایرنا، این کنگره با هدف تشویق و ایجاد انگیزه در بین دانشجویان این رشته تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه جاری به میزبانی پژوهشکده علوم تولید مثل یزد ادامه دارد.

دانشجویان در زمان برگزاری جشنواره فرصت دارند از سخنرانی ۱۰ شخصیت علمی جهان در زمینه‌های ناباروری و جنین شناسی بهره‌مند شوند و از ۵۰۰ مقاله رسیده به دبیرخانه ۵۷ اثر به صورت سخنرانی و ۲۰۵ اثر به صورت پوستر در این ۲ کنگره ارایه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقالات ارایه شده به این دبیرخانه با محورهای اصلی کنگره شامل زنان و ناباروری، جنین شناسی، تکنیک‌های کمک باروری، اورولوژی، آندرولوژی، ژنتیک تولید مثل، سلول‌های بنیادی، نانوتکنولوژی و مهندسی بافت و کووید ۱۹ و طب تولید مثل به زبان انگلیسی است.

در این کنگره همچنین به ۱۵ مقاله برگزیده دانشجویی جوایزی داده می شود.

همچنین چهارمین کنگره بین‌المللی ژنتیک روزهای ۳۰ و ۳۱ اردیبهشت‌ماه جاری به دلیل شیوع کرونا به صورت ویدیوکنفرانس با حضور شرکت کنندگانی از داخل و برخی محققان خارجی به میزبانی پژوهشکده علوم تولید مثل یزد برگزار می‌شود.

فعالیت های پژوهشکده علوم تولید مثل دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در زمینه درمان ناباروری از اواخر دهه ۶۰ آغاز شد و نخستین نوزاد حاصل از درمان انجام شده از سوی این مرکز  ۱۵ دی ماه سال ۱۳۶۸ متولد شد که مسوولان دانشگاه علوم پزشکی یزد در ۲ سال اخیر پیشنهاد ثبت این روز در تقویم رسمی کشور با عنوان روز ملی درمان نوین ناباروری را به وزارت بهداست، درمان و آموزش پزشکی ارایه کردند.

برچسب‌ها یزد دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه یزد دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور تولید مثل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۷۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار با اولین دوره برداشت جلبک‌های دریایی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط دکتر گل بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

گل‌بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در رابطه با اهمیت این نوع جلبک‌ها اظهار کرد: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی ادامه داد: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و غیره بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

گفتنی است؛ مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و در حال حاضر با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

کد خبر 750465

دیگر خبرها

  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • برگزاری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار