Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر نسیم طبیب‌نژاد در نشست خبری که به منظور اعلام برنامه‌های نهمین کنگره بین‌المللی طب تولید مثل به میزبانی استان یزد برگزار شد، اظهار کرد: این رویداد بزرگ علمی از ۲۳ تا ۲۵ اردیبهشت ماه امسال با حضور آنلاین اساتید برجسته داخلی و خارجی در استان یزد برگزار می شود.

وی افزود: هدف از برگزاری این کنگره بین‌المللی در حقیقت تشویق دانشجویان و محققان این رشته همچنین تبادل تجارت پزشکی با دیگر کشورهای جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر علمی نهمین کنگره بین المللی طب تولید مثل با بیان این‌که در این دوره کنگره ۵۰۰ خلاصه مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شده است، گفت: از این تعداد ۳۰۰ مقاله دانشجویی تأیید و در نهایت بعد از ارزیابی انجام شده ۱۵ مقابله به عنوان مقالات برتر انتخاب شد.

دکتر طبیب نژاد در ادامه مشارکت دانشجویان خارجی را از جمله ویژگی‌های این دوره کنگره بین المللی طب تولید مثل در استان یزد دانست و تصریح کرد: ۱۰ مقاله ارسال شده از کشورهای هلند، اندونزی، مالزی و ترکیه نیز داوری شدند.

وی حضور مجازی و سخنرانی اساتید برجسته بین المللی را از دیگر ویژگی‌های این کنگره عنوان کرد و گفت: قرار است اساتید برجسته طب تولید از کشورهای آمریکا، کانادا، هلند، انگلیس، استرالیا،نیوزلند، اسپانیا، یونان، ترکیه و عمان به عنوان سخنران مدعو در این نهمین دوره کنگره بین المللی طب تولید مثل سخنرانی کنند.

دبیر علمی این کنگره با اشاره به اهمیت کیفی بودن مقالات ارسال شده، خاطرنشان کرد: طبق برنامه ریزی‌های انجام شده در این دوره کنگره شش وبینار سه ساعته برگزار می‌شود و دانشجویان می‌توانند از داده‌های علمی اساتید داخلی و خارجی استفاده کنند.

برگزاری چهارمین کنگره بین المللی ژنتیک در یزد

دکتر نسرین قاسمی، مسئول مرکز سقط جنین پژوهشکده طب تولید مثل یزد نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت برگزاری چهارمین دوره کنگره بین المللی ژنتیک در این استان، اظهار کرد: قرار است این دوره کنگره بین المللی ژنتیک ۳۰ تا ۳۱ اردیبهشت ماه به صورت مجازی و با حضور اساتید برجسته جهان در این رشته به میزبانی استان یزد برگزار شود.

وی افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است در چهارمین کنگره بین‌المللی ژنتیک چهار وبینار چهار ساعته ویژه اساتید تخصصی ژنتیک در داخل و خارج کشور برگزار شود.

مسئول مرکز سقط جنین پژوهشکده طب تولید مثل یزد با بیان این‌که خوشبختانه امسال کیفیت مقالات ارسال شده که با مقالات کنگره طب تولید مثل ادغام شدند افزایش یافته است، گفت: در این دو رویداد بزرگ علمی(نهمین کنگره بین المللی طب تولید مثل و چهارمین کنگره بین المللی ژنتیک)، جمعاً ۹۰ نفر از اساتید برجسته جهانی سخنرانی می‌کنند.

دکتر محمدرضا دهقانی زاده، دبیر علمی چهارمین کنگره بین المللی ژنتیک در استان یزد، تصریح کرد: این کنگره از نظر علمی بسیار حائز اهمیت است و امیدواریم بتوانیم آن طور که باید بهره برداری کنیم.

وی با اشاره به اهمیت توجه به سند صیانت از جمعیت، افزود: فاصله‌گذاری بین فرزندان و دیرباردار شدن خانواده ها از جمله عوامل موثر در بحث اختلالات ژنتیکی است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

دکتر دهقانی زاده در پایان با بیان این‌که از تعداد مقالات ارسال شده به دبیرخانه کنگره، ۲۰ مقاله برای سخنرانی و  ۳۰ مورد نیز بپوستر می شود.

دکتر عباس افلاطونیان نیز در این جلسه با بیان این‌که استان یزد در زمینه دانش تولید مثل و درمان ناباروری از پیشروترین مناطق و قطب علمی این حوزه در کشور است که به همین منظور برای ارتقا دانش متخصصان این حوزه کنگره های بین المللی علمی در قالب برنامه دو سالانه برگزار می شود.

وی  با بیان این‌که هم اکنون ۸۰ مرکز خصوصی و دولتی در سراسر کشور در زمینه درمان ناباروری فعالیت دارند ، افزود: بخش قابل توجهی از این مراکز توسط افرادی ایجاد شده که دوره های تخصصی در این زمینه را در یزد گذرانده اند و از این نظر یزد نقش پررنگی در زمینه توسعه دانش درمان ناباروری در کشور دارد.

رئیس پژوهشکده علوم تولید مثل استان یزد در خصوص برنامه‌های پژوهشکده علوم تولید مثل دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد تصریح کرد: پیگیری های لازم برای ایجاد سه پژوهشکده جدید در این مرکز در حال انجام است و همچنین ساختمان جدیدی برای آن در کنار بیمارستان شهید صدوقی در حال ساخت است که با تامین فضای مناسب و کسب مجوز ایجاد پژوهشکده های جدید، این مرکز به پژوهشگاه ارتقا خواهد یافت.

افلاطونیان رویکردهای پژوهشکده علوم تولید مثل یزد را درمان، آموزش و تحقیقات بیان کرد و یادآور شد: در این راستا برگزاری کنگره های بین المللی علمی و تقویت نشریه لاتین پژوهشگاه که نخستین نشریه علمی کشور و خارومیانه در این زمینه است، از اهداف اصلی این پژوهشکده برای ارائه خدمات بهتر به مردم است.

وی خاطر نشان کرد: از سال ۶۸ تا کنون در طول ۳۲ سال فعالیت این مرکز حدود ۲۵ هزار مورد عمل لقاح آزمایشگاهی یا "ای وی اف" توسط این مرکز برای درمان ناباروری انجام شده و علاوه بر آن میزان قابل توجهی نیز درمان نازایی از طریق درمان های دارویی و روانی توسط کادر درمانی استان یزد انجام شده که این خدمات به هموطنان سراسر کشور و برخی زوج های نابارور خارجی ارائه شده است.

فعالیت های پژوهشکده علوم تولید مثل دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در زمینه درمان ناباروری از اواخر دهه ۶۰ آغاز شده و نخستین نوزاد حاصل از درمان های انجام شده از سوی این مرکز در ۱۵ دی ماه سال ۱۳۶۸ متولد شد که مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدقی یزد در دو سال اخیر پیشنهاد ثبت این روز در تقویم رسمی کشور با عنوان روز ملی درمان نوین ناباروری را به وزارت بهداست، درمان و آموزش پزشکی ارائه کرده اند.

انتهای پیام/الف

 

منبع: فارس

کلیدواژه: یزد تولید ناباروری دانشجویان چهارمین کنگره بین المللی ژنتیک پژوهشکده علوم تولید مثل دوره کنگره بین المللی درمان ناباروری دوره کنگره اساتید برجسته استان یزد ارسال شده انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۹۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، راضیه عالیشوندی؛ معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه و جبار اصلانی؛ مدیرکل اصول، قوانین و حقوق بشردوستانه هلال‌احمر در نشست مقدماتی سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر که به میزبانی کمیته، فدراسیون و کمیسیون دائمی نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر در شهر ژنو برگزار شد، حضور یافتند.

در مراسم افتتاحیه این کنفرانس خانم‌ها میرجانا اسپولجاریک ایگر؛ رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، کیت فوربس؛ رئیس فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال‌احمر و مرسدس بابه؛ رئیس کمیسیون دائمی صلیب سرخ و هلال‌احمر مطالبی را در مورد پایبندی به اصول بنیادین نهضت و همچنین اهمیت کنفرانس آتی نهضت که در تاریخ ۲۷ تا ۳۱ اکتبر ۲۰۲۴ با حضور نمایندگان دولت‌ها و جمعیت‌های ملی صلیب سرخ و هلال‌احمر برگزار خواهد شد، بیان کردند.

هدف از برگزاری این رویداد بحث و تبادل نظر میان نمایندگان از ۱۹۱ جمعیت ملی صلیب سرخ و هلال‌احمر و نمایندگان دولت‌ها پیرامون نهایی کردن پیش‌نویس قطعنامه‌هایی است که مقرر است جهت تصویب به دبیرخانه سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر ارائه شوند.

در نوبت صبح این رویداد پیش‌نویس اولیه قطعنامه «به سوی فرهنگ جهانی رعایت و پیروی از حقوق بین‌الملل بشردوستانه» مورد بحث و بررسی قرار گرفت که نمایندگان جمعیت هلال‌احمر کشورمان نیز نظر پیشنهادی خود را پیرامون موضوعات ذیل برای اضافه شدن به متن پیش‌نویس قطعنامه ارائه کردند.

۱. تأکید بر نقش و جایگاه مهم کمیته‌های ملی حقوق بشردوستانه و دیگر نهادهای مشابه طبقِ سندهای تأسیس آنها در کشورهای مختلف، به ویژه نقش آنها در آموزش و ترویج حقوق بشردوستانه

۲. تأکید بر نقش دولت‌ها جهت اقدام برای حرکت به سوی فرهنگی که نقض اصول و قواعد بشردوستانه بی کیفر نماند.

گفتنی است جلسات این نشست دیروز در محل برگزاری نمایشگاه‌ها و نشست‌های بین‌المللی (Palexpo )شهر ژنو در کشور سوئیس آغاز به کار کرد و تا پایان روز ۲۰ اردیبهشت در محل یاد شده، ادامه خواهد داشت.

کد خبر 6098525

دیگر خبرها

  • اردبیل میزبان مسابقات بین‌المللی تکواندوی جام صفوی شد
  • سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر آغاز شد
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود
  • آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان این حوزه هستیم
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار